6. joulukuuta 2016

Luukku 6: Suosikkituotteeni – näitä en vaihda

Suosikkituotteet

Jokaisella varmasti on muutama sellainen luottotuote, joita aina vaan ostaa uudestaan edellisen loputtua, eikä käy edes mielessä vaihtaa sitä johonkin toiseen vastaavaan. Näitä tuotteita tietysti myös mielellään suosittelee muille, joten tässäpä olisi omat ehdottomat suosikkituotteeni liittyen kosmetiikkaan ja hiustenhoitoon!

Suosikkituotteet-4

Sensai Mascara 38 ºC
Oon käyttänyt tätä suunnilleen siitä asti, kun aloin meikkaamaan. Okei, välissä olen kokeillut myös Sensain tuuhentavaa vastaavaa (mutta en huomannut lopputuloksessa juurikaan eroa tähän), sekä Cliniquen ja IsaDoran vastaavia, mutta tämä on mielestäni paras. Ei varise, ei ärsytä herkkiäkään silmiä, pysyy hyvänä koko päivän, erottelee ripset ja on helppo pestä lämpimällä vedellä pois, kunhan ensin hautoo ripsiä märkien vanulappujen avulla parikymmentä sekuntia. Ja tämä myös kestää pitkään, käyttöikää voi vielä pidentää tiputtamalla putiloon vesitipan, kun ripsari tuntuu jo olevan loppumaisillaan.

Suosikkituotteet-5

Hurraw-huulirasva

Oikeasti parhaiten hoitava huulirasva, jota olen kokeillut. Tai okei, toiseksi paras, mutta sitä yhtä Blistexiä ei ole myyty enää vuosiin... Jätän kuitenkin näiden hehkuttamisen tältä erää tähän, sillä ylihuomenna olisi luvassa aika kivaa postausta näihin liittyen ;)


Suosikkituotteet-1


Invisibobblet

Mulla on aika paksut ja liukkaat hiukset, joten tavallisia ponnareita käyttäessä joutui niitä aina laittamaan hiuksiin kaksi kerrallaan, eivätkä ne silti pysyneet paikoillaan. Mutta Invisibobble pitää hiukset paikoillaan! Eivätkä nämä myöskään revi hiuksia mukanaan tai jätä rumaa ponnarirajaa. Ainoa miinus näissä on se, että ne venyvät aika paljon käytössä, eivätkä sitten ole enää yhtään kuvauksellisia... Kuva ei siis nyt täysin vastaa totuutta, sillä yleensä käytän läpinäkyviä tai mustia ponnareita, mutta ei niitä tähän kuvaan voinut laittaa :D


Suosikkituotteet-6

Tangle teezer
En enää edes ymmärrä, miten olen voinut harjata hiuksia ihan tavallisella harjalla. Sehän sattuu! Jos joku ei vieläkään ole tätä harjaa itselleen ostanut, niin nyt on korkea aika. Tän käyttäminen tosin vaati pientä totuttelua, mutta voisin väittää, että parin viikon käytön jälkeen on vaikeaa enää palata entiseen.

Suosikkituotteet-7

Beautyblender
Beautyblenderillä vaan saa meikkivoiteen levitettyä paljon tasaisemmin ja ohuemmin sekä vähän nopeamminkin kuin sormilla. 

Suosikkituotteet-2

Lumenen CC-voide
Sopivan peittävä, ei tunnu yhtään tunkkaiselta iholla ja sisältää tällaiselle helposti palavalle ihmiselle tärkeän aurinkosuojan. Yksi erittäin huono puoli Lumenen cc-voiteessa kuitenkin on; se on mulle talvisin ja keväisin aivan liian tummaa. Pystyn siis käyttämään tätä ainoastaan loppukesästä ja alkusyksystä... T: Kalkkilaivan kapteeni  //Edit: Näihin onkin kuulemma hiljattain tullut uusi, vaalempi sävy. En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan! Koska jos se sävy on sopiva minulle, tämä on oikeasti paras meikkivoide ikinä.

Suosikkituotteet-3

Nivea Soft -kosteusvoide
Viimeisimpänä, muttei todellakaan vähäisimpänä. Eihän tämä mitään superkosteuttavaa ole, mutta riittää kuitenkin minun naamalleni oikein hyvin (muulloin kuin kovimpien pakkasten aikaan). Ja on halpaakin vielä!

Mitä suosikkituotteita sinulla on?

P.s. Muistakaa käynnissä oleva yllätyspaketin arvonta, johon voi osallistua jättämällä esimerkiksi blogin osoitteen tai sähköpostin kommentin loppuun!

20 kommenttia:

  1. Mun suosikit myös noi Hurrawit, pois en vaihda 😊
    h3nnnnukka@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Tuo Nivea soft on myös myös minun suosikkini!
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuntuu olevan todella suosittu rasva, enkä ihmettele!

      Poista
  3. Hurraw on myös mun luottotuote!♥ Mulla oli toi tangle teezer, mutta jotenkin meidän rakkaustarina vaan loppui :D Nyt mulla on puupiikkinen harja, ja oon ihan rakastunut siihen!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurrawit on kyllä parhaita! Aijaa, no ehkei se välttämättä ole paras mahdollinen harja kaikille :D

      Poista
  4. Samoja suosikkeja löytyy, kuten noi ponnarit ja tangle teezer (tosin itselläni sattuu olemaan jokin feikkiversio, toimii silti yhtä hyvin mitä olen kavereiden aitojen teezereiden välillä vertaillut), tykkään!
    anniina.kultamaa@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sultakin löytyy samoja suosikkeja! :)

      Poista
  5. lumenen cc-voiteesta on tullu nyt uusi vaaleempia sävyjä, kannattaa tsekata ne niin pystyy käyttää tota sit myös talvellakin! :-)

    http://tthekidult.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii ihanaa, niinpäs näköjään onkin! <3 On varmaan aika uusi juttu, kun ei ole kaupoissa tullut vastaan? Ihmettelinkin, miksei niitä aiemmin ole tehty vaaleampana, sillä varmaan monella muullakin on ollut sama ongelma. Mutta kiitos tästä tiedosta, täytyykin ostaa vanhan meikkivoiteen loputtua!

      Poista
  6. Nää "puhelinlankaponnarit" on kyllä ihan parhaita! Myönnän alkuun vieroksuneeni niitä pitkään, koska ajattelin niiden repivän hiuksia, mutta nykyään en enää muita hiuslenkkejä käytäkään :D Samaten Beautyblender kuuluu suosikkeihini! Lisäksi minulta löytyy Tagle Teezer, johon olin ihatunut kauan aikaa, mutta pidemmän käytön jälkeen totesin hiusteni ohentuneen älyttömästi.. En sitten tiedä, repikö tuo harja niitä vai mitä, mutta aloin sitten harjata taas tavallisella harjalla, kaiken varalta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo monet näistä tuotteista ovat vähän sellaisia, joita täytyy vain uskaltaa kokeilla :D Aijaa, harmi jos Tangle teezer ei sopinut sulle. Mun käsityksen mukaan sen pitäisi nimenomaan olla hellävarainen hiuksille, joten outoa jos se olisi sulla ollut syynä hiusten ohentumiseen :/

      Poista
  7. Jep, Nivea Softille peukku! :) lauriina.lehtonen@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Ihania tuotteita! Itselläni on ollut Hurraw-huulirasva lakritsinmakuisena, tykkäsin siitä oikein kovasti :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä on kaikki! Itse haistoin tuota lakritsia kaupassa ja se tosiaan tuoksui ihanalta, vaikken lakrtisista muuten tykkääkään... :D

      Poista
  9. Kiva postaus! :) Itse kovasti huulirasvoista pitävänä, mutta niiden suhteen nirsona henkilönä voin suositella Oriflamen tender care -rasvaa. Se on tosin purkissa ja aika isokokoinen, mutta parempaa rasvaa saa hakea! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tuokin vaikuttaat kyllä hyvältä rasvalta! :)

      Poista
  10. Aina on kiva lukea suosikeista - saa itsellekin vinkkejä tuotteisiin, joita kannattaa kokeilla.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minunkin mielestä tällaisia postauksia on aina tosi kiva lukea :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.