23. joulukuuta 2014

Yksi päivä jouluun


Ihanaa, se on jo huomenna! Lahjat on tehty ja paketoitu, piparit leivottu, koulusta  selvitty yllättävänkin hyvin, joulukynnet tehty ja jouluvalotkin kuvattu. Tunnen melkein olevani ajoissa näissä joulujutuissa, siivota ehkä voisi vielä. Toivon etten ole liiankin ajoissa, jos toivotan kaikille ihanille lukijoilleni jo nyt...
Hyvää joulua!

6 kommenttia:

  1. Aivan ihania tunnelmakuvia taas! Ja tosi söpöt kynnet, pitäis itsekin tehdä jouluiset kynnet tänään :) Hyvää joulua sullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!
      Itsekin tykkään noiden kynsien ideasta, joku taitavampi tosin olisi voinut toteuttaa nuo... :D

      Poista
  2. Tosi kivannäkösiä kuvia! Toi ekan kuvan tonttu on tosi sulonen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannatti ilmeesti käyttää noin 20 minuuttia sen kuvan ottamiseen... :D

      Poista
  3. Ihanan tunnelmallisia kuvia ♥
    Hyvää Joulua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.