19. marraskuuta 2014

Puhelin hukassa

Yllä oleva kuva onkin esiintynyt täällä jo aikaisemmin, mutta se nyt liittyy asiaan hyvin paljon. Näin pari viikkoa sitten Instagramissa lähes tuollaisen kuvan (tietenkin Iphonesta, mutta ihan vinkkinä että toimii kyllä muillakin merkeillä) ja ihmettelin hetken miten ihmeessä tuo on tehty. Älysin idean ja nyt päätin jalostaa sitä vähän pidemmälle. Ensin se pysyi ihan realistisena (yllä olevat kuvat), mutta lopulta se taisi mennä vähän liiankin pitkälle. Vai kuinka moni teistä on oikeasti löytänyt puhelimensa roikkumassa pyykinarulla, puunoksalla tai vastaavasta paikasta...?

Koitin muuten lisätä tänne blogiin tunnisteita, mutta bloggerhan sitten tietysti siirsi aina viimeksi muokatun postauksen ensimmäiseksi (enkä älynnyt tätä tarpeeksi ajoissa). Sain kuitenkin laitettua postaukset suunnilleen järjestykseen, mutta päivämäärät ei nyt välttämättä pidä paikkaansa. Tämän jälkeen sitten älysin että ne tunnisteet olisi voinut lisätä menemättä ollenkaan sinne tekstin muokkaukseen. Lopultahan en kuitenkaan edes laittanut sitä tunnistepilveä tuonne sivupalkkiin koska tunnisteita kuitenkin oli niin vähän että se ei näyttänyt kovin hyvältä. Hyvä minä...


19 kommenttia:

  1. Tuo viimeinen kuva on ihan sika hieno!! :o

    VastaaPoista
  2. On kyllä hienoja kuvia ja varsinkin noi viimeiset! Tästähän itekin inspiroituu oikein kunnolla (:

    VastaaPoista
  3. Onpa hienoja kuvia kerrassaan! :D Kesti hetken että tajusin kuinka nuo tehdään mutta nerokasta kerrassaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, onneksi en ilmeisesti ole ainut kenellä kesti hetki älytä... Kiitos! :)

      Poista
  4. Onpa hauska idea!:-) inspiroiduin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin, harmi etten voi ottaa kunniaa alkuperäisestä ideasta itselleni... :D

      Poista
  5. Onpas jännää :D Taisin tajutakin, miten tuo tehdään, pitää kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo, ei tosin kannata menettää heti hermojaan jos ekat yritykset ei onnistu... ;)

      Poista
  6. Tosi upea idea noihin kuviin ja oot hyvin onnistunukki siinä! :-)

    VastaaPoista
  7. Oho, aika jänniä kuvia :D Voisin joskus kokeilla itsekkin x)

    VastaaPoista
  8. Wautsi, tosi siistejä kuvia! Oot tosi hyvä valokuvaaja :) Mutta pikkuvinkkinä, että kun mainostat blogiasi lupaamalla valokuvausvinkkejä, niin vaikka tämän idea ainakin mulle aukesi kyllä, se ei sitä valttämättä kaikille tee joten pieni selostus siitä, miten otit nämä kuvat, olisi suurta plussaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistuin jotenkin vahingossa poistamaan tämän vastauksen, joten vastaanpa nyt kuitenkin uudelleen... :D

      Tän postauksen idea oli vähän se, että tuo olisi pieni "arvoitus", joten siksi en sitä postauksessa kertonut. Olisi tosiaan ehkä voinut olla ihan kannattavaa. Jos (ja kun) teen näitä joskus uudestaan niin ajattelin sitten kertoa tuon "salaisuuden". Kiitos paljon! :)

      Poista
  9. hirmu siistejä nää! jään seuraamaan :)

    http://washed-out-dream.blogspot.fi/

    19v valokuvaajatytön blogi:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.