1. marraskuuta 2016

Sekalaisia syksyltä

IMG_0797_edited

IMG_0700_edited

IMG_0635_edited

IMG_0601_edited

IMG_0717_edited

IMG_0285_edited

IMG_0763_edited

IMG_0770_edited

IMG_0782_edited

Muutama syksyn aikana otettu kuva, jotka eivät tänne blogiin asti vielä ole päässeet. Muutama makroilukuva, syksyisiä maisemia Renkomäen päältä ja jotain muuta.

Viime viikolla olleen syysloman aikana kuvasin kyllä paljonkin, suurin osa niistä kuvista vaan ei tule näkyville vielä kuukauteen. Otin nimittäin kuvia tulevaan joulukalenteriin, eli ilokseni voin kertoa sellaisen todellakin olevan tulossa! Postauksia on tulossa diy-jutuista, joululahjavinkeistä, kosmetiikasta, pukeutumisesta, bloggaamisesta sekä yleisesti kaikista joulujutuista. Kolmasosa teksteistä on jopa jo täysin valmiita! :D

Niin ja niitä kysymyksiä saisi mieluusti käydä heittelemässä vielä vähän lisääkin täältä löytyvään postaukseen!

Löytyikö näistä kuvista jotain suosikkia?

8 kommenttia:

  1. Ihania! Ensimmäinen on minun suosikkini :)

    vinuski.blogspot.com // Blogissani on käynnissä arvonta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä minunkin suosikkini näistä! :)

      Poista
  2. Hyvä postaus ja todella kivoja kuvia!

    Ihana kuulla, että sunkin blogiin on tulossa joulukalenteri!

    elaimetsydammessa.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Ihania syksyisiä kuvia!! Harmi, ettei tuo kaunis vaihe syksystä kestä ihan hirveän kauaa... Ja kiva kuulla tuosta joulukalenterista, se onkin hyvä alkaa tehdä ajoissa :)

    https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Niinpä, ja itse olin vielä sen syksyn kauneimman ajan kipeänä, hieman ärsyttää... :< Ihana kuulla, että tuleva joulukalenteri herättää innostusta! :)

      Poista
  4. Ihania kuvia! Mun suosikit on toinen ja kuudes (:

    kuviteltu.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.