4. elokuuta 2016

Issikkaleirillä Sahalassa

IMG_8161_edited

IMG_8157_edited

IMG_8310_edited

IMG_8265_edited

IMG_8269_edited

IMG_8334_edited

IMG_8207_edited

IMG_8181_edited

IMG_8190_edited

IMG_8251_edited

IMG_8217_edited

IMG_8178_edited

IMG_8172_edited

IMG_8340_edited

IMG_8445_edited

IMG_8392_edited

IMG_8365_edited

IMG_8359_edited

IMG_8112_edited

IMG_8125_edited

IMG_8113_edited

Vietin viime viikon ihanalla issikkaleirillä Elämysten ja Ystävyyden Kartanossa/Sahalassa. En ollut koskaan ennen käynyt kyseisessä paikassa, en tuntenut etukäteen ketään leiriläisistä, enkä ollut islanninhevosellakaan ratsastanut kuin kerran aikaisemmin, mutta oli kyllä ihan mahtavat viisi päivää! Oon niin iloinen, että uskalsin lähteä yksin ihan tuntemattomaan paikkaan! Meitä oli leirillä vain kahdeksan, mikä oli monella tapaa kiva juttu. Se pieni miinus pienessä ryhmässä kuitenkin oli, että ratsastettiin aina samaan aikaan, eli mitään ratsastuskuvia ei saanut otettua ja kuvailu jäi muutenkin vähän vähemmälle, mutta ehkei se haittaa joskus keskittyä ihan muihinkin juttuihin.

Viikon aikana mm. maastoiltiin paljon upeissa maisemissa, ratsastettiin ilman satulaa, käytiin uittamassa ja kahluuttamassa hevosia, syötiin iltapalaa nuotiolla, hypättiin esteitä, saunottiin, uitiin, syötiin hyvää ruokaa, valvottiin myöhään ja käytiin hevosilla kaupassa Rautalammin keskustassa. En tiedä, onko mulla ensi kesänä aikaa ja rahaa kokonaiseen leiriin, mutta ainakin 24h vaellukselle on ihan pakko päästä, sillä Sahala oli niin ihana paikka!

Mulla on muuten tällä hetkellä sellainen pieni positiivinen ongelma, että kuvia on vaikka kuinka paljon eri aiheista, mutta en vain ole pitkään aikaan ehtinyt istua koneella käsittelemässä niitä, ja huomennakin lähdetään viikoksi vuokramökille. Ennen eilistä en ollut edes avannut konetta yli viikkoon, sillä olin tuolla leirillä ja heti sen jälkeen lähdettiin kolmeksi päiväksi vesille. Sitä ennen taas poimin niitä mustikoita kaksi viikkoa, eikä siinä paljon koneella ehtinyt istuskella. Mutta kiva vaan kun on jotain tekemistä! Otan ehkä kuitenkin tuonne mökille koneen mukaan, jotta ehdin muokata pari sataa kuvaa siellä ja sitten postailla niitä myöhemmin (netti siellä tuskin toimii ja ehkä ihan hyvä niin)... Lähiaikoina kuitenkin olisi tulossa ainakin paljon kuvia purjehdusreissusta Kelventeelle, kuvia kaarnalaivojen SM-kisoista, tämän kesän rippikuvia, mökkeilykuvia, kesävideo ja kysymyspostauksenkin ajattelin jossain vaiheessa tehdä. Saa esittää toiveita, mitä noista haluaisitte nähdä ensin? :D

Oletteko te olleet tänä kesänä ratsastus- tai jollain muulla leirillä?

20 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, on ne issikat vaan niin suloisia :) Itsekin vietin todella mahtavan ratsastusleirin tänä kesänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja niin on, jos mun pitäisi yksi lempparihevosrotu sanoa, niin kyllä se vaan olisi issikka! Kiva että sullakin oli mahtava leiri :)

      Poista
  2. Mä olin kans Sahalassa leirillä tänä kesänä ja viime kesänä ja aion mennä myös ensi kesänä. Btw mun joitain kavereita/tuttuja oli tuol leirillä;) kuka oli muuten sun hoitsu? mut ihania kuvia ja kiva postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että säkin olet ilmeisesti tykännyt Sahalasta! Tvistur oli mulla hoitsuna :) Kiitos!

      Poista
  3. En kestä tota toista hevosta aidan toisella puolella tossa viimesessä Hektorin irtohypytys kuvassa :'D. Mut ihan mielettömiä kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin sen itsekin vasta kun aloin katsomaan näitä kuvia kotona,ja tuli siinä kyllä hetki naurettua... :D Kiitti! :)

      Poista
  4. Tuttu paikka, monta vuotta olen ollut siellä viikonloppuleireillä 1-3krt/vuodessa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähänkö kiva! Tarkoitatko viikonloppuleirillä tuota 24h vaellusta vai onko siellä vielä erikseen jotain viikonloppuleirejä? :D

      Poista
  5. Upeita kuvia! Tää talli onkin mulle ihan uusi paikka, en oo koskaan kuullutkaan, toki ei taida olla Lappeenrannan suunnilla. Vaikuttaa hyvältä ja kivalta paikalta! En tiennytkään, että rasastat!

    elaimersydammessa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis elaimetsydammessa.blogspot.com

      Poista
    2. Kiitos! Ei tosiaan ole Lappeenrannan seudulla, vaan Rautalammilla Pohjois-Savossa sijaitsee tämä talli. Ja joo, en sitä niin paljon täällä blogissa ole tuonut ilmi, mutta onhan tässä kuusi vuotta tullut ratsasteltua :)

      Poista
  6. Heippa! Hienoja kuvia, osan hepoista saatoin tunnistaakin :) Kävimme 24h vaelluksella Sahalassa 23.-24.7.2016 josta pikku juttu täällä: http://ratsainreissussa.blogspot.fi/2016/07/24h-vaellus-elamysten-ja-ystavyyden.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Aa eli olitte juuri ennen meidän leiriä! Kävin lukemassa, mielenkiiintoinen postaus :)

      Poista
  7. Oi, vähänkö ihania kuvia. Itsekkin tykkäsin tästä paikasta💕 Millä kameralla nämä kuvat on otettu?📷

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kamerani on Canonin 1100D (lukee tuolla sivupalkissa ;) ) ja objektiivina näissä kaikissa on ollut tuo 70-300mm :)

      Poista
  8. Voi mitä söpiksiä <3 Upeita kuvia!

    VastaaPoista
  9. Todella upeita kuvia! En ole ollut hevosten kanssa tekemisissä varmaan kahteen vuoteen, mutta muilla leireillä on kyllä käyty.

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Voi miten kiva postaus <3! Itse olin joskus nuorempana yhdellä ratsastusleirillä ja lyhyellä issikka vaelluksella :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.