3. heinäkuuta 2016

Korpinkierroksella

IMG_7085_edited

IMG_7001_edited

IMG_6983_edited

IMG_6978_edited

IMG_6997_edited

IMG_7009_edited

IMG_7022_edited

IMG_7093_edited

IMG_7088_edited

IMG_7101_edited

IMG_7108_edited

IMG_7053_edited

Muutama päivä sitten kävin kesäisessä Nuuksiossa kiertämässä Korpinkierroksen, tällä kertaa Hiljan kanssa. En tosiaan ollut koskaan tavannut Hiljaa, mutta ollaan kuitenkin seurailtu toistemme blogeja jonkin aikaa, joten oli kiva tavata ihan livenäkin! Ja käykää ihmeessä myös hänen blogissaan  kurkkaamassa kuvia tältä reissulta! Uuden ihmisen tapaamisen lisäksi lisäjännitystä matkaan toi myös se, etten ole koskaan ennen matkustanut yksin junalla (enkä ylipäätään ole montaa kertaa ollut junassa), mutta ihan hyvin kuitenkin selviydyin tuosta Lahti-Pasila-Espoo-Pasila-Lahti -matkasta :D

Nuuksiossa oli kyllä taas hienot maisemat ja tällä kertaa ei ollut yhtään ruuhkaakaan! Koko Korpinkierroksen rengasreitin osuudella tuli ihan muutama ihminen vastaan, vaikka ilma oli lähes täydellinen. Laikukas ja kirkas valo ei tosin ollut mikään paras kuvaamista ajatellen, täytyy varmaan seuraavalla kerralla mennä ihan illalla... Mutta seuraava kerta on kuitenkin toivottavasti tulossa, sillä Nuuksiosta varmasti löytyy enemmänkin nähtävää kuin vain tuon (kahteen kertaan, mutta kuitenkin eri suunnista kierretyn) Korpinkierroksen verran. Ehdottomasti suosittelen Nuuksion vierailua, varsinkin, jos asutte Etelä-Suomen alueella!

10 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Onko tuo Korpinkierros kuinka pitkä reitti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on noin kahdeksan kilometriä, eli sellainen muutaman tunnin reissu :)

      Poista
  2. Vau mitä kuvia! Etenkin tuo kuudes kuva osui silmiini tuolta, todella upea otos! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mua taas harmittaa kuinka se on hieman epätarkka, koska muuten se olisi jopa omasta mielestäni ihan hieno... :D

      Poista
  3. Kuulostaapa kivalta reissulta! Ehkä tälläisiä pitäisi itsekin tehdä useammin!

    VastaaPoista
  4. Upeita kuvia - taas kerran! Suomen kesä on vaan niin mahdottoman kaunis! <3

    Sulla on kyllä ihan mahdottoman ihana blogi ja se itse asiassa selviytyi mun blogin "linkkaa blogisi -suosikit" —postauksen kärkikolmikkoon! Itse postauksen pääset tsekkaamaan tästä: http://unelmannuppuja.blogspot.fi/2016/07/linkkaa-blogisi-suosikit.html :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, myös tuosta blogini esittelystä! :)

      Poista
  5. Vähänkö ihania kuvia. (Kateus) olinkin jo sun blogin lukija.

    www.believemydestiny.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.