2. kesäkuuta 2016

Kukkia siellä, kukkia täällä

IMG_4802_edited

IMG_4967_edited

IMG_4818_edited

collage1

IMG_4743_edited

IMG_4793_edited

IMG_5040_edited

IMG_5061_edited

PicMonkey Collage

IMG_5012_edited

IMG_4988_edited

Nämä kuvat on otettu noin viikko sitten, kun yritin ehtiä kuvaamaan ihania omenapuita kaverin pihassa. En ihan ehtinyt, sillä edellisen päivän sateen seurauksena suurin osa kukista oli jo tippunut alas. Mutta kuvailtiin sitten muuten ja onneksi nuo syreenit kukkivat aika nätisti silloin ja kukkivat vieläkin! Ensi keväänä voisin taas ottaa uuden yrityksen päästä kuvailemaan niitä kirsikankukkia, jos sitä joskus pääsisi vaikka sinne Roihuvuoreen asti, mistä näin taas aivan liikaa upeita kuvia silloin toukokuun alkupuolella...

Mulla oli tänään lukuvuoden viimeinen koe, eli lomani käytännössä alkoi tänään, kun ei enää tarvitse lukea ja huomenna sekä lauantaina koulua on vain pari tuntia. Tänään mentiin kokeen jälkeen kavereiden kanssa rannalle piknikille ja jopa minä uskalsin jo heittää talviturkin! Ihana kesä (vaikka kaatosade kastelikin ihan läpimäräksi paluumatkalla, mutta ei se mitään) <3 Ja joo, tämä blogin ulkoasukin tosiaan tarvitsisi pikaista päivitystä kesäisempään, lupaan muokata sitä ennen seuraavaa postausta!

Oletteko te ehtineet hyödyntää ihanien kukkapuiden kukinta-aikaa?

10 kommenttia:

  1. Kerrassaan upeita kuvia! Tuosta kolmannesta kuvasta saisi upean bannerin jos olisi ulkoasultaan vaalea blogi :D mutta hieno kyllä tuo banneri, fontit sopii tosi hyvin! Jotenkin ihanan raikas ulkoasu, vaikka onkin paljon tummaa :)

    http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Kiva että tykkäät tästä nykyisestäkin ulkoasusta. Itsekään en ole mitenkään tottunut näkemään tai varsinkaan tekemään näin tummia ulkoasuja kuin tämä, mutta olihan tämä jännä kokeilu. Kesäksi on kuitenkin tulossa jotain vähän vaaleampaa! :)

      Poista
  2. Vautsi, tosi hienoja kuvia! :O Tykkään eniten ekasta, kolmanneksi viimeisestä (kumpikin kuva) ja tokavikasta kuvasta. Ja kiva kuulla, että ensi postauksekseen mennessä on tulossa uutta ulkoasua :)

    Mä oon kuvannut syreenejä Instagramiin kännykällä ja yhden selfien syreenien kanssa blogiin kameralla. Omenankukkia en ehtinyt kuvata, kun mulla oli jalka poikki kukintojen aikaan :/ Vähän kyllä harmittaa, koska omenankukat ovat ehkä kivoimpia kuvata. Mutta onneksi kesällä voi kuvata paljon muutakin, eikä kesä ole niin synkkä kuin talvi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kiva että tykkäät! :)

      Harmi ettet sekään päässyt omenapuun kukkia kuvailemaan :/ Ensi vuonna taas uusi yritys! Ja tosiaan, kesällä riittää kuvattavaa :)

      Poista
  3. upeita kuvia! & kirsikkapuiden luo ois mahtavaa päästä joskus kuvaamaan :)

    http://adorabledreamss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja niinpä, se on mullakin tässä useamman vuoden ajan ollut haaveena, mutta kun niitä kirsikkapuita ei ihan joka paikasta löydy... :/

      Poista
  4. Kivoja kuvia jälleen kerran, vaikket niitä omenankukkia päässytkään kuvaamaan. Itekkään ei ole päässyt kuvaamaan, tosin kotini eikä muidenkaan hengailupaikkojeni lähellä omenapuita juuri ole :/ Mutta kirsikankukkia olen päässyt kuvaamaan (asun ite Roihikan / Hertsikan suunnilla) - ja niihin kuviin olen kieltämättä aika tyytyväinen :)

    http://miretenmaailma.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oi, vähänkö kiva päästä helposti kuvailemaan kirsikankukkia! :)

      Poista
  5. Upeita kuvia kerrassaan! :D Itsekin kuvaillut jonkin verran tätä kevään/alkukesän kukkaloistoa! :3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.