27. kesäkuuta 2016

10 kuvaa juhannukselta

IMG_6116_edited

IMG_6111_edited

IMG_6124_edited

IMG_6132_edited

IMG_6142_edited

IMG_6149_edited

IMG_6180_edited

IMG_6235_edited

IMG_6209_edited

IMG_6266_edited

Me vietettiin juhannusta Päijänteellä veneillen. Lähdettiin matkaan jo torstaiaamuna, jolloin sää ei oikein suosinut meitä, vaan lähes koko matkan ajan satoi. Päästiin kuitenkin perille erääseen saareen (ensimmäistä kertaa tosiaan päästiin perille johonkin tuolla purjeveneellä, vaikka monta kertaa ollaan aiemminkin yritetty... Näistä yrityksistä lisää joskus myöhemmin!), missä oltiinkin seuraava yö ja koko perjantaipäivä. Perjantaina sentään enimmäkseen paistoi aurinko ja kävin pari kertaa uimassakin! Illalla mentiin Vääksyn kanavalle katsomaan kokko, minkä jälkeen lähdettiin kotiin ja oltiin perillä joskus aamuyöllä.

Miten te vietitte juhannusta?

12 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! Mä vietin juhannusta ihan vaan kotona perheen kanssa tikkaa heitellen ja uiden. :)

    anskukoo.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja kuvia, toi veneily kuulostaa hauskalta. :) Mä olin juhannuksen Helsingissä, tykkäsin vaikka sää olikin perinteisesti aika huono.
    kuviteltu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja joo, olihan se kivan erilainen juhannus, meillä kun ei aiemmin ole ollut kuin pieni soutuvene (jossa siis kuitenkin on moottori, miten niitä sitten pitäisi kutsua, en tiedä...), niin sillä ei oikein tällaista juhannusta olisi pystynyt viettämään. Ja eihän juhannuksena nyt mikään täydellinen sää voi olla, toivottavasti sulla kuitenkin oli kiva juhannus! :)

      Poista
  3. Hyviä kuvia! Sulla tais olla mukava juhannus! Myö mentiin juhannuksena mökille pyörillä (60km) ja oltiin siellä yksi yö ja sitten tultiin kotiin autolla! Hyvä postaus!

    elaimetsydammessa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tosi kivalta kuulostaa tuo sinunkin juhannuksesi ohjelma! :)

      Poista
  4. Kuulostaapa kivalta sun juhannus! Just oon koko viikonlopun hokenut kavereilleni, et ois niin siistiä mennä veneilemään, mutta kun kenelläkään tutulla ei oo venettä, niin se on vähän hankalaa :-D
    Mä vietin juhannuksen kuten aina, eli kavereiden seurassa Keuruulla yhessä tapahtumassa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, no etköhän säkin vielä joskus pääse veneilemään :D Kivalta kuulostaa kyllä sinunkin juhannus! Kiitti! :)

      Poista
  5. kivankuuloinen juhannus sulla! ja ihania kuvia oot saanut otettua :) magee toi kokko kun on vedessä!

    VastaaPoista
  6. Kivoja kuvia!! Oisko mahdollista että sä tekisit linkkaa blogi -tyylisen postauksen, jossa näkyvyyttä sinun mielestä ansaitsevat pienet blogit (= alle 50 lukijaa tms.) saisivat näkyvyyttä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Olen itse asiassa tehnyt ihan vähän aikaa sitten linkkaa blogisi -postauksen, ja siihen suosikkeihin yritin valita enenmmän sellaisia vähemmän tunnettuja blogeja (sen postauksen voi katsoa täältä: http://kuviakinkiinnostaa.blogspot.fi/2016/03/3331-blogia.html ). Mutta kiitos ideasta, pidetään mielessä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.