26. helmikuuta 2015

Puolen vuoden puhelinkuvat

Jaa tähän on tultu, valokuvausblogissa puhelinkuvia... No mutta hei, kuvia ne on nekin! Lisäksi siitä on melkein tasan puoli vuotta, kun sain tämän puhelimen käyttööni, nyt ajattelin tyhjentää sisältöa koneelle, joten pitäähän niitä tännekin saada! Okei, älkää säikähtäkö, ei tässä nyt kaikkia puolen vuoden puhelinkuvia ole, muutama parhaiten onnistunut vain. Silläkin saattaa olla osuutensa asiaan, että olen ollut kipeänä tässä hiihtolomalla. Torstaista maanantaihin makasin sängyn pohjalla - hauskaa lomaa hei! Ja sitten vaan olen laiskotellut...

(Ärsyttää muuten, kun en Blogger ei anna tasata tätä tekstiä!)

Tähän mun kai vielä pitäisi sanoa, että nää kaikki kuvat tietenkin löytyy mun instagramista (@leabjornn), mutta eipä sieltä oikeasti löydy kuin pari puhelinkuvaa. Muutenkin olen ehkä vähän laiska kuvaamaan kännykällä, mutta tässä esittelyn arvoiset:

Jotain ensimmäisiä puhelimen kameran testailuja ja synttärikakku.

Ilmaista ruokaa // Ilmaista ruokaa // Lisää ilmaista (ravintola!)ruokaa // Ilmainen suklaapatukka. Okei, nää nyt tavallaan ihan ilmaisia ollut, vaan mun ruokapalkka TET:issä - mutta ei sitä kovin moni saa ruokailua TET:issä! Oli muutenkin tosi kivat kaksi viikkoa Kärkkäisen hyllyjä täyttämässä, harmi ettei sinne taida alaikäiset päästä kesätöihin... :(

Ahkera tettiläinen // Selfie // Selfie // Selfie

Pakollinen kuva leffalipuista // Selfie // Selfie // Syksyllä oli tosi paljon upean sumuisia aamuja! Kerran heräsin vahingossa aikaisemmin ja olihan sitä pakko lähteä kuvaamaan! Pitäisi ensi vuonna ihan oikeasti jaksaa herätä aikaisin ihan vaan kuvaamaan auringonnousua tuon sumun peitossa.

Joskus sitä koittaa lähteä vaan kävelemään ilman kameraa, mutta eihän siitä auringonlaskun aikaan mitään tule...

Monet kuvat valokuvausvinkkeihin tulee kuvattua puhelimella // Enkös osaakin ottaa hienoja kuvia, vaikken edes näe, mitä kuvaan? ;) // On se kiva kun hoitokoiran kuono on koko ajan niskassa kiinni... :D // Mietin hetken, miksi mun puhelimessa oli paljon tällaisia, mutta syy olikin tietysti nämä kuvat!

Opiskeluvinkki: Otan aina sanakokeita varten puhelimeen kuvan sanalistasta. Ei sillä että mulla olisi niin kiire etten kirjaa ehdi avata, laiskana se kuva puhelimesta vaan on paljon helpompi avata kuin kirja! // Tykkään niin tästä huppu päähän -hiustyylistä, aina ne menee noin hiusten ollessa ponnarilla! (Nenä ei päässyt kuvaan, koska se oli niin punainen) :D // En suosittele laittamaan sitä lämpimintä karvaneuletta shoppailureissulle... // Ensimmäisenä mainittu vinkki pätee myös muistiinpanoihin!

Toi mäntykuja on niin siistin näköinen, en vaan osannut ikuistaa sitä tähän! Ja muutenkin oli hienon näköistä kun tuolla soramontulla ei nähnyt toiselle puolelle mitään.

Ängetään loput tähän!

Pisarat auton ikkunassa vaan on niin siistin näköisiä! // Hyi tutkielma yök! Onneksi se on nyt ohi, enää diaesitys siitä... // Hiihtäminen on kivaa! // Mitä mä sanoin siitä kamerattomasta lenkistä...?

Miksi kukaan ei kertonut, että tuota lunta oli yli polvien?!?! // Jee kävin Burger Kingissä, ei se nyt kummonen ollu // Nää kuvailut // Ihana auringonlasku. Kamerakin oli mukana, ehkä te näette niitä vielä joskus...

Tätähän olikin ihan mukava tehdä, pitäisikö joskus uudestaankin?

12 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Herää vaan kysymys, että miksei näitä löydy instasta? ;D Kuolaan täällä nälkäisenä noita sun (ilmaisia) aterioita! :| Tee ihmeessä jatkossakin näitä :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!
      Jaa, hyvä kysymys. :D Ehkä mä oon aatellut pitää instan enemmän niiden parhaiden kuvien esittelypaikkana, eikä sinne kaikki puhelinräpsyt sitten kelpaa. Tai sitten älyän vasta myöhemmin, että siellähän on ihan kiva kuva albumissa, mutten enää monta päivää myöhässä sitä viitsi laittaa. Ehkä pitäisi alkaa ahkerammin kuvailla puhelimella ja alkaa käyttää sitä instaakin!

      Ja ateriat tosiaan kelpais mullekin nyt! Noiden lisäksi kun vielä asuin mummilla... En oo varman ikinä syönyt kahta viikkoa niin hyvin! :D

      Poista
  2. Herranjumala ihminen sä olet kaunis! :o Tää oli kyllä tosi kiva postaus ja komppaan nyt edellistä et näitä vaan jatkossakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh, kiitos kiitos! Kiva kuulla, täytyy tehdä sitten vaikka kevään puhelinkuvista. :)

      Poista
  3. Oot tosi kaunis! Ja tee lisää näitä postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älkääs nyt, kiitos kuitenkin! :D Ja ehkäpä sitten laittelen vaikka kevään puhelinkuvat seuraavalla kerralla! :)

      Poista
  4. Voikun kivoja kuvia! Tässä tulee välillä miettineeksi että onko mun kännykän kamera ihan surkea vai onko vika kuvaajassa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No on mulla kyllä tosi hyvä kamera tuossa puhelimessa, saattaa sillä olla osuutta asiaan ;)

      Poista
  5. Vau oot tosi hyvä valokuvaaja ja sulla on tosi ihana blogi!! (:

    www.mmariaan.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Hei kiitos blogista ynnä kuvista, olet taitava! Näistä kännykuvista, ovatko ne muokattuja? Ei varmaan työlästä hommaa sekään, kun jyvälle pääsee? Itse sain juuri postista saman puhelimen, mutta harkitsen palauttamista, kun minusta kuvien värit ovat kylmiä. Mutta varmaan muokkaamalla sitäkin voi korjata, vai kuin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi! :)
      Kyllä, jokainen näistäkin kuvista on muokattu. Ei tosiaan ole työlästä, sellaisen nopean peruskäsittelyn tekee minuutissa. Kannattaa muuten muistaa, että tuon puhelimen näytöllä ne värit näyttää erilaiselle kuin koneella (tässä arvostelussa olen kirjoittanut jotain aiheesta). Eli kannattaa katsoa, josko ne sitten tietokoneen näytöllä ei näytäkään enää niin kylmälle? Mun mielestä sävyt nimittäin eivät ole ollenkaan kylmiä, mutta saahan sitä tosiaan helposti korjattua kuvankäsittelyssä mieleisekseen. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.