6. tammikuuta 2015

Vuoden 2014 suosikkikuvat

Tähän aikaan vuodesta ilmeisesti kuuluu postailla jokinlaista koontia kuluneesta vuodesta? Tai monethan sen ovat tehneet jo viime vuoden puolella, mutta enhän mä voinut valita joulukuun parasta kuvaa ennen joulukuun loppua! Tosiaan, en ala nyt jaarittelemaan mistään kuluneen vuoden tapahtumista, vaan tämän blogin hengessä saatte nähdä mun omia suosikkikuviani viime vuodelta. Valitsin siis jokaiselta kuukaudelta yhden suosikkini. Ei ainakaan itselleni mikään helpoin tehtävä ollut tuo päättäminen. Jännää miten toisina kuukausina mulla oli viisikin ehdokasta, kun taas esimerkiksi tammikuulta ei millään tahtonut löytyä yhtään kivaa kuvaa. Ainakaan kuvien muokkaamiseen ja pienentämiseen ei sitten mennyt kovin kauan, sillä melkein kaikki  suurin osa kuvista on esiintynyt täällä aikaisemminkin. Mutta mutta, tässä olisi:

Tammikuu:
Hahmotatko naaman? ;)
Helmikuu:
Maaliskuu:
Huhtikuu:
Toukokuu:
Kesäkuu:
Heinäkuu:
Elokuu:
Syyskuu:
Lokakuu:
Marraskuu:
Joulukuu:

Mistä kuvasta sinä pidit eniten?

22 kommenttia:

  1. Vau toi lokakuun kuva! Toki kaikki on hienoja, mutta tuossa on jotain erityistä tunnelmaa... Toinen lemppari on toukokuun kuva ja niiden lisäksi tietysti kissikuvat on aina kivoja! :)

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia! Pakko kysyä, onko kesäkuun kuvassa esiintyvä henkilö siskosi Hanna (tai ainakin muistaakseni sulla on Hanna -niminen sisko :D) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ja ei ole, kesä- ja syyskuun kuvissa esiintyy kaverini Aino :)

      Poista
  3. Näistäkö muka pitäisi pystyä päättämään yksi? Pidän lokakuun kuvasta, siinä on onnistuttu vangitsemaan tunnelmaa. Jollain tapaa karmivankin hieno. Toisaalta kesäkuun kuvassa on jotain taianomaista, se on kevyen kaunis kuva. Maaliskuun kisu on taas puolestaan söpö ja marraskuun kuva jotenkin ihanan seesteinen ja ovelasti kuvattu. En siis aio päättää vain yhtä. :D

    VastaaPoista
  4. Oi, olinkin jo unohtanut, että pitäähän tällänenkin postaus tehä vuoden vaihtuessa! :D Mä tykkään eniten joulukuun kuvasta.

    VastaaPoista
  5. Hyvä että uskaltauduit linkkaamaan, sait musta juuri lukijan! :) Sulla on tosi kivoja kuvia ja osaat selvästi käyttää kameraasi. Itse en oo koskaan ollut mikään erikoinen kuvaaja (oon vaan pitänyt blogia enimmäkseen sen kirjoittamisen takia, mikä on se mun juttu haha), joten kiitos tuhannesti noista vinkeistä, paljon uutta irtosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että blogistani on ollut apua! Kiitos ja tervetuloa! :)

      Poista
  6. Lokakuun kuvasta välittyy tunnelmaa. Se on ehdottomasti paras! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Haha, toivottavasti Vuoden luontokuva -kilpailun tuomaristo on teidän kanssa samaa mieltä, en mä liikoja odota, mutta semifinaaliin ois siistiä päästä... :D

      Poista
  7. ompas tunnelmallisia kuvia :)
    http://kaksinluotukulkemaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Oi kuinka lutumutusia kissamuksia <3 multakin löytyy pari kissaa ^__^ Kiva blogi kaikinpuolin joten liityin <3

    <3:lla www.pinksunsparkle.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Oot tosi hyvä ja inspiroiva valokuvaaja. :) Kesäkuun kuva on mun lemppari koska sen valaistus miellyttää mun silmää eniten. <3 Oon varmaa lukenu ns. nyymisti tätä blogia alusta asti, mut kehtasin nyt kommentoida ku alotin itekki bloggaan. Käytin noita sun tekemiä postauksia apuna kun opastin poikaystävälleni et miten kuvia otetaan ja miten asetukset vaikuttaa. :D Ne on tosi hyviä oppaita.

    ♥ Emma - Kisaki Seikatsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa että noista postauksista on ollut apuakin.
      No mitä tähän nyt sanoisi, kiitos ihanasta kommentista! :)

      Poista
  10. Kaikki aivan upeaita kuvia! Omaksi suosikeiksi nousi heinäkuu ja marraskuu. Heinäkuun kuvasta tulee niin kesäfiilis ja marraskuun kuva on vaan niin taidokas =)

    mmakingitupp.blogspot.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.