25. tammikuuta 2015

Saisko vähän aurinkoa?

En kestänyt enää, mun oli vaan pakko päästä ulos kuvailemaan! Syy siihen miksen ole aiemmin mennyt on tuo pilvinen ja pimeä ilma. Puissa on vain vähän lunta ja edellisestä aurinkoisesta päivästä tuntuu olevan ikuisuus. Oon jo pitkään halunnut ottaa sellaisia kaunis talvipäivä, kaikki huurteessa, kirpeä pakkanen ja ihana aurinko -kuvia, mutta ei! Lähdin kuitenkin ulos ajatellen että auringon piilottelu ei ole este, vaan hidaste. Lopulta kuitenkin tulin siihen tulokseen että kyllä se kiva valo nyt vaan on aika olennainen osa valokuvausta...

Tää postaus muuten tulee nyt harvinaisen reaaliajassa, tulin sisälle alle tunti sitten! Tänään mun ohjelmassa onkin sitten harvinaisen paljon ulkoilua, lähden tästä nimittäin hiihtämään tuonne masentavan pilviseen ulkoilmaan.

Onko siellä joku muukin, joka kaipaisi hieman aurinkoa?


15 kommenttia:

  1. Jälleen kerran aivan mahtavia kuvia!! :--) Ja joo, kelpais se aurinko tännekin jo pikkuhiljaa.. Mutta onneksi koko ajan mennään kohti kesää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)
      No totta, ei tosin sillä ettenkö mä pitäisi talvesta. Kaikki kelpaa, kunhan aurinko paistaa! :D

      Poista
  2. Oli pakko tulla ihan kommentoimaan tänne asti, koska taisin rakastua sun blogiin jotenkin. Sun kuvat on todella nättejä ja postaukset aivan ihania! Niin simppeleistäkin kuvauskohteista saat niin raikkaan ja kauniin näköisiä. Ehdottomasti alan lukemaan blogiasi! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva että tulit! Kiitos paljon todella ihanasta kommentista! :)

      Poista
  3. No todellakin... talvella kuvailu ei vaan innosta yhtä paljon. Tänä tälvena oon kyllä yrittäny vähän skarpata. Kesällä on ulkona vaan niin paljon kaikkea enemmän. Ihmisetkin muuttuu ihan erilaisiks kesäsin :-)

    VastaaPoista
  4. Kivoja kuvia jälleen. Täällä eräs kaipailee myös aurinkoa kipeästi. Hankin tuossa jokin aika sitten uuden kameran ja tahtoisin päästä ottamaan aurinkoisia kuvia ja kaikenlaisia muita hienoja kuvia. Kamera kerkiää pölyyntymään kun ei aurinko paista. Kai se aurinko sieltä joskus tulee esiin? :D

    VastaaPoista
  5. Kiitos! :)
    Itsekin tosiaan hankin vähän aikaa sitten tuon uuden (ihanan <3) objektiivin, tekee kauheasti mieli vaan kuvailemaan, mutta kun... Mutta kyllähän tuonne tosiaan voi mennä, vaikkei aurinko paistaisikaan! ;)

    VastaaPoista
  6. Ihania kuvia, kuten aina!

    Lil bird

    VastaaPoista
  7. Mukavia kuvia silti vaikkei ilmat mitkään maailman parhaat olenkaan ollut! �� Mielestäni tuo jälkimmäinen jääpuikkokuva on kyllä ehdottomasti kaunein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on varmaan munkin lemppari näistä! :)

      Poista
  8. Ihanan pirtee ulkoasu! :) Ja tosi upeita kuvia!
    Hei voisiks kertoo miten saat noi kuvat noi isoiks tänne? :o Mä lataan aina flickrin kautta ja ne kuvat ei yleensä näy ku ne ei lataa :/ Ja bloggeril en osaa laittaa kuvii isoina :D Heeelp mii!

    http://korpikovikset.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Teen vain niin, että kuvanmuokkausohjelmalla säädän kuvan kooksi 850x567 ja sitten lataan sen bloggeriin siinä alkuperäisessä koossa. Ja sen kuvan koonhan voi valita kun sitä postausta kirjoittaessa klikkaa kuvaa. Ja tuota aiempana mainitsemaani lukemaa voi tietenkin muuttaa mieleisekseen.
      Homma onnistuu kai jotenkin myös koodailun kautta, mutta en ole kokeillut. Flickrin kanssa en osaa auttaa, kun en sitä käytä.

      Poista
  9. Moi JA ONNITELUT !!! Voitit juuri arvonnan mun blogissa http://kamerakaulassa.blogspot.fi/ ! Teen sun blogista mainostuksen blogiini tämän päivän aikana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vitsi, en ikinä voita mitään! :D Menenkin heti katsomaan...

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.