29. joulukuuta 2014

Vähän erilainen teinipeili + Uutta ulkoasua

Jos joku miettii että mistä sain idean viedä peilin metsään ja kuvata itseäni sen kautta, niin en todellakaan tiedä vastausta... 
Otin näitä kuitenkin lähinnä tuota uutta banneria varten ja samalla uudistin muutakin ulkoasua, Eihän siitä vieläkään tullut ihan sellaista kun ehkä olin kuvitellut, mutta on se ainakin parempi kuin edellinen.

Vai mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta?

10 kommenttia:

  1. Tosi kivan näkönen banneri, erottuu varmasti edukseen! :) Ja hyvä idea viedä peili pihalle ja ottaa sitä kautta kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, toivottavasti tosiaan edukseen... Joo, muuten se ehkä olikin hyvä idea, se vain että onnistuin rikkomaan sen ensimmäisen peilin kun koitin ripustaa sitä puuhun... No se olikin kuulemma turha kapistus, ja nuo toisen peilin lilat reunat tuo kuviin myös vähän omaa juttuaan! :D

      Poista
  2. Ihanan talvinen ulkoasu ja näkee, että on nähty vaivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Talvisessa vaan on se huono puoli että joudun tämän parin kuukauden päästä vaihtamaan, jos vaikka sattuisin itsekin vielä tähän tykästymään... :D

      Poista
  3. Ihania kuvia, ja oli jotenkin tosi kivan näköistä selailla tätä postausta kun samat kuvat on postauksessa ja bannerissa, näytti jotenkin tosi huolitellulta (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :)
      Jännää, no valitettavasti näitä postauksia ei kuitenkaan kovin usein tule :/

      Poista
  4. VAU mitä kuvia! Ihan mielettömän vaikutuksen teki erityisesti tuon edellisen postauksen tähtikuvat! Ja hyvältä näyttää ulkoasukin :-)

    http://alisajosefiina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Ihania postauksia :) Huomasin nyt vasta tuon sinun viestin vieraskirjassani, mutta juu olen ollut seuraamassa blogiasi koko ajan, vaikkakin aikaa ei ole ollut aina kommentoida :) Jatka vaan samaan malliin!
    T. Lil_Bird

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi, viestini siis oli turha, toivon tosiaan ettei siitä tullut jotenkin kauhean tyrkky vaikutelma... :D Eihän sitä tosiaan aina tarvitse kommentoida, jos ei ole aikaa.
      Kiitoksia! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!

Kuvaan Canon 7D Mark II -kameralla (ennen joulukuuta 2016 otetut kuvat on otettu 1100D:llä), johon minulla on viisi objektiivia; Canon 18-55mm f/3.5-5.6, Canon 70-300mm f/4-5.6 IS USM, Canon 50mm f/1.4 USM, Canon 100mm f/2.8L IS USM sekä Tokina AT-X 116 PRO DX II 11-16mm f/2.8. Kuvankäsittelyohjelmani on Lightroom 6.

Jos sinulla on kysyttävää valokuvaukseen, bloggaamiseen tai johonkin muuhun liittyen, laita rohkeasti kommenttia! Katsothan kuitenkin ensin, löytyisikö vastaus valokuvausvinkit-välilehden taakse kokoamistani postauksista tai sivupalkin hakutoiminnon avulla.